Villa Tipi Havuz Robotları

23-11-2020 13:55
Villa Tipi Havuz Robotları

Villa Tipi Havuz Robotları Fiyatları ve Özelikleri

Havuzların temizliği ve hijyeni için tercih edilen havuz robotları birbirinden farklı alanlarda kullanılmak amacıyla farklı özelliklerde tasarlanır. Ticari havuzların ihtiyacı olan temizleme robotları ile villa tipi havuz robotları farklı taleplere yanıt verecek kapasitededir. Kişisel havuzunuzun kaliteli ve sağlıklı olması için en temel ihtiyaç olarak bilinen temizliğin kusursuz şekilde sağlanması gerekir.
Genel olarak havuz kimyasalları ve filtreleriyle istenen dezenfentasyonun sağlanması mümkün değildir. Bu nedenle kaliteli ve güvenilir villa tipi havuz robotlarından birini edinmek önemlidir. Bu tarz cihazlar yardımıyla düzenli olarak her gün havuz taban ve duvarlarında biriken katı bileşenler toplanır, yüzeye yapışan tortular ya da yosunlar temizlenir.
Havuzu fırçalamanıza gerek kalmadan istenen hijyen maksimum düzeyde sağlanır. Bütün bu işlemlerin insan eliyle her gün yapılması mümkün değildir. Oysaki havuz robotlarıyla bu işlemler zahmetsizce yapılır.
Villa Tipi Evler için Özel üretilmiş Dolphin Havuz Robotlarını sizin için listeledik.
Satın Almak İstediğiniz Robotu Tıklamanız Yeterlidir.
Dolphin-havuz-robotudolphin-e-10-havuz-robotudolphin-m-200-havuz-robotudolphin-s100-havuz-robotudolphin-s-200-havuz-robotudolphin-s300i-havuz-robotudolphin-m400-havuz-robotudolphin-m500-havuz-robotudolphin-m600-havuz-robotu
* Üzerinde PVC Fırça bulunan havuz robotları liner havuzlar için ideal ürünlerdir.
* Üzerinde Wonder Brush fırça bulunan havuz robotları seramik btb yüzey kaplamasına sahip havuzlar için uygundur.
* Kombine fırça kullanan havuz robotları da hem liner ve seramik btb kaplamalı havuzlar için uygundur.
 

Havuz Robotu Kullanmanın Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Havuz temizliği insan eliyle oldukça zorlu bir süreçtir ve gerçekçi olursak bu işlemlerin günlük yapılması mümkün değildir. Bununla birlikte villanızın havuzu için aldığınız robotlarla insan eliyle sağlanamayan seviyede hijyenik ortam oluşturulur ve bu süreçte hiçbir müdahaleye gerek olmaz. Kısa sürede sağlıklı ve temiz bir havuza sahip olabilirsiniz.

Yenilenen teknolojiden yararlanılarak tasarlanan villa tipi havuz robotları, özellikle yaz aylarında sıklıkla kullanılan bir cihazdır. Havuzunuzun sağlıklı ve hijyenik olması için temizliğine de ekstra özen göstermeniz gerekir. Özellikle dip köşe temizliğinde muazzam bir performans sergileyen bu cihazlar, pratik ve zahmetsiz uygulama sunar. Oldukça zorlu bir süreci basit ve kolay hale getirir. Siz de bu benzersiz cihazlardan alarak havuzunuzun keyfini doyasıya çıkarabilir ve sağlığınızı koruyarak eğlenmenin tadına varabilirsiniz.

Havuz Bakımında Robot Kullanımı Neden Tercih Edilir?

Hem maddi hem de manevi açıdan kolaylık sağlayan villa tipi havuz robotu pek çok açıdan yaşam kalitenizi artırır. Hayatınızı kolaylaştıran bu ürünler, havuz bakımını üst düzey kalitede gerçekleştirerek aradığınızı size sunar. Düzenli olarak yapılması gereken temizliği kısa sürede otomatik olarak yapan cihazdan maksimum verim alırsınız ve dilediğiniz an havuzda yüzme imkanına sahip olursunuz.
Manuel süpürge gibi araçlarla yapılan temizlik hem oldukça zahmetlidir hem de sadece yüzeysel temizlik sağlanır. Yeni nesil teknolojiden yararlanılarak üretilen bu robotlar sayesinde etkin bir temizlik sağlanır ve havuzdaki su berraklığıyla nefes kesici bir güzelliğe kavuşur. Bu robotlarla süzülen ve temizlenen havuz suyu, 30 mikrona kadar filtrelenir. Böylece ana havuz filtresi çok daha uzun ömürlü olur ve kolay kolay tıkanmaz.
Zamandan tasarruf etmenize yardımcı olan cihaz, yıkama işlemini %40 oranında azaltır. Aynı zamanda kimyasal maliyetlerinden de %30 oranında tasarruf ederek çok daha ekonomik bir temizlik uygulaması gerçekleştirebilirsiniz. Siz de bu mükemmel villa tipi havuz robotlarından birini tercih edebilir ve çok daha detaylı bir havuz temizliğinin gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece yaz boyunca yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.