Dolphin Havuz Robotları Fiyatları ve Özellikleri

12-01-2020 11:12
Dolphin Havuz Robotları Fiyatları ve Özellikleri

Dolphin Havuz Robotu Modelleri

Evinizde bir havuz olması, istediğiniz zaman tadını çıkarabileceğiniz ve rahatlayabileceğiniz anlamına gelir, ancak havuzunuzun hijyenik olarak mükemmel bir durumda olduğundan emin olmanız gerekir. Bu nedenle, yapraklar, yosunlar ve diğer elementler için iyi bir havuz temizleme robotu satın almayı düşünmek önemlidir.
Otomatik havuz robotları  genellikle daha iyi bir seçimdir çünkü müdahalenize gerek kalmadan her şeyi kendi başına halleder. Otomatik havuz robotlarından bahsetmişken, genellikle 2 tip arasından seçim yapabilirsiniz - Emme (Vakum ) hattı temizleyicileri ve robotik temizleyiciler. Robotik bir temizleyici genellikle büyük havuzlar için en iyi seçimdir.

Hangi Dolphin Havuz Robotunu Seçmeliyim?

Robotik bir temizleyici, diğer  havuz temizleyicilerinden çok daha iyidir, çünkü bunları havuzunuza tanıtmanız gerekmez. Kullanımı son derece kolaydır, tek yapmanız gereken düzgün bir şekilde kurulumu yaparak havuz içerisine bırakmaktır.

Villa Tipi Dolphin Havuz Robotları

Satın Almak İstediğiniz Robotu Tıklamanız Yeterlidir.

dolphin-e-10-havuz-robotudolphin-m-200-havuz-robotudolphin-s100-havuz-robotudolphin-s-200-havuz-robotudolphin-s300i-havuz-robotudolphin-m400-havuz-robotudolphin-m500-havuz-robotudolphin-m600-havuz-robotu 
* Üzerinde PVC Fırça bulunan havuz robotları liner havuzlar için ideal ürünlerdir.
* Üzerinde Wonder Brush fırça bulunan havuz robotları seramik btb yüzey kaplamasına sahip havuzlar için uygundur.
* Kombine fırça kullanan havuz robotları da hem liner ve seramik btb kaplamalı havuzlar için uygundur.
 

Ticari Tip Dolphin Havuz Robotları

Satın Almak İstediğiniz Robotu Tıklamanız Yeterlidir.

dolphin-wave30-havuz-robotudlphin-wave30-havuz-robotudolphin-c4-havuz-robotudolphin-wave50-havuz-robotudolphin-wave100-havuz-robotudolphin-2x2-pro-gyro-havuz-robotudolphin-wave200-havuz-robotudolphin-wave300-xl-havuz-robotu
 * Üzerinde PVC Fırça bulunan havuz robotları liner havuzlar için ideal ürünlerdir.
 
* Üzerinde Wonder Brush fırça bulunan havuz robotları seramik btb yüzey kaplamasına sahip havuzlar için uygundur.
* Kombine fırça kullanan havuz robotları da hem liner ve seramik btb kaplamalı havuzlar için uygundur.

Dolphin Havuz Robotu Özellikleri

Havuz Temizleme Robotu  Satın Almak için Bir kaç Sebep 
Bu temizleyiciler, büyük veya küçük her türlü döküntü ile başa çıkabildikleri için son derece çok yönlü ve verimlidir. Bunları herhangi bir havuz yüzeyinde kullanabilirsiniz; aslında, karo havuzlar ve vinil havuzlar için oldukça uygundur. Yerleşik bir filtrasyon sistemi etkinliğini arttırır.
Bu temizleyiciler, çalışırken herhangi bir kimyasal veya toksin salmadıkları için son derece çevre dostudur. Havuzunuz mükemmel durumda kalır ve asla sağlık sorunları hakkında endişelenmenize gerek yoktur.
Bu havuz temizleyicileri ciddi bakım gerektirmez; aslında, tek yapmanız gereken filtre torbasını boşaltmak, durulamak ve Robotunuz  tekrar kullanmaya hazır .
Bu robot temizleyiciler, havuzunuzun filtrasyon sistemine veya pompalarına güvenmez , bu da son derece enerji tasarruflu oldukları anlamına gelir. Hızlı çalışırlar ve görevi zamanında bitirirler.
Genel olarak, robotik temizleyiciler son derece yararlı ve etkilidir, ancak özellikle diğer otomatik havuz temizleyicileri ile karşılaştırıldığında oldukça pahalı olabileceğini belirtmek gerekir. Vinil havuzlar için bir temizleyiciye ihtiyacınız varsa fiyat önemli ölçüde artabilir. Karışık kabloları önlemek için, biraz daha pahalı olabilecek bir döner kordonlu modeller satın almanız gerekir.

En İyi Havuz Temizleme Robotlarından Bazı Seçenekler


Piyasadaki en iyi robotik havuz temizleyicileri nelerdir? sorusu yaygın bir sorudur, ancak cevap benzersiz ihtiyaçlarınıza ve havuz türüne bağlıdır. 

İşte dikkate almanız gereken en popüler seçeneklerden bazıları:

Dolphin S 200 Havuz Robotu


dolphin-s-200-otomatik-havuz-temizleme-robotu
 
 

Havuz boyu: 12 metreye kadar olan villla havuzları için idealdir.
Mükemmel temizlik, herhangi bir kimyasal madde koymaya gerek yok
Büyük bir havuzu daha kısa sürede de temizleyecek kadar verimli
Küçük toz ve kalıntıları bile toplar
Bu robot benzeri havuz temizleyicisi, yapması gerekeni verimli bir şekilde yapıyor ve oldukça hızlı! Küçük toz parçacıklarını bile alır ve fırça, duvarların yanı sıra zeminlere sürekli sürtünerek uzun süre yapışan her şeyi temizler.
Süpürge 220-240 v evrensel voltaj seviyesine sahiptir, bu da dünyanın herhangi bir yerinde kullanabileceğiniz anlamına gelir. En iyi yanı, havuz temizlendikten sonra filtreleri çıkarmanın ve temizlemenin kolay olmasıdır.
Filtreleri herhangi bir kombinasyonda kullanabilirsiniz, ancak her biri farklı bir su akış hızına sahip olduğundan bunları dikkatle kullandığınızdan emin olun. 

Dolphin E 10 Havuz Robotu

dolphin-e-10-havuz-robotu
 
 
Havuz boyu: 8 metreye kadar olan villla havuzları için idealdir.
Üstten kolay ulaşım sağlanabilen, yaprak ve ayrı olarak küçük tortu filtreleri mevcuttur
Karışıklığı önlemek için inanılmaz döner tasarım
Mükemmel temizlik  (ortalama 90 dakikada temizler)
Zemin , Duvarlar ve basamakları temizler
Bu robot temizleyicinin en iyi özelliği, hem kaba yaprak ve kirleticiler için,  hem de küçük mikronlardaki toz ve tortular için filtrelere sahip olmasıdır, bu nedenle çok fazla yaprak, dal veya diğer büyük parçacıklar alırsınız, torbayı kullanabilirsiniz ve robot, karşılaştığı her kirde son derece iyi çalışır...
Söylemeye gerek yok, aldığı her küçük parçacık için temizleme hızı inanılmaz derecede iyi. Fırça oldukça iyidir ve havuzunuzu kıştan sonra temizlemeyi planlıyorsanız (kullanılmadığında), bu robot fırçanın kolayca temizlediği kir birikintileri olacaktır!
Havuzunuzu düzenli veya seyrek kullanıyorsanız çok ekonomik bir üründür.

Dolphin S 300 i Havuz Robotu

dolphin-s-300-i-havuz-robotu
 
 
Havuz boyu: 12 metreye kadar olan villla havuzları için idealdir.
Görünüş süper serin ve şık, çok kompakt
Kablo dolaşması sorunu yok (büyük rahatlama)
Tüm kiri toplayan plastik sepetin çıkarılması ve temizlenmesi kolaydır
Android veya ios işletim sistemli telefonlarınızla mydolphin uygulamasını indirerek robotunuza yön verebilirsiniz.
Bu harika robot herkesin gözdesi ve makinenin havuzu nasıl temizlediğini izlemek için bir manzara. Verimli ve sağlam, temizliğin ayrıntılı ve mükemmel olmasını bekleyebilirsiniz.
Dolaşmayan sistem nedeniyle, döndüğünde ve büküldüğünde kabloların dolaşması yoktur. Duvarları ve köşeleri de kolayca temizler, böylece duvarları elle fırçalamaya ve ayrı ayrı temizlemenize gerek yoktur.
Küçük bir bakım, daha uzun süre güzel çalışmasını sağlamak için ihtiyacınız olan her şeydir - örneğin, ürünü daha uzun ömürlü olması için havuzu temizledikten hemen sonra robot ve filtrelerinizi temiz su ile yıkayın.

Dolphin M 500 Havuz Robotu

dolphin-m-500-havuz-robotu
 
 
 
Havuz boyu: 12 metreye kadar olan villla havuzları için idealdir.
Uzaktan kumanda ile istediğiniz temizlik süresi ve yer seçimi (sadece duvar, sadece-zemin, hem duvar hemde zemin)
Çok güzel ovma ve temizleme
Sepet sistemi torbalardan çok daha iyi çalışır
Taşıma Arabası ile Kolay sevkiyat
Montajı kolaydır, dakikalar içinde hazır hale gelir
Kablo dolaşması sorunu yok (büyük rahatlama)
Dolphin M 500 Havuz Robotu, havuzunuzdaki büyük veya küçük her kiri tam anlamıyla temizler. Ve işleri daha da iyi hale getirmek için derin temizlikte son derece hızlıdır. Havuz köşelerine gider ve çok iyi fırçalar.Ayrıca hafif olduğu için hareket etmeyi de kolay bulacaksınız.
En iyi bölüm robotun duvarlara tırmanmasını ve temizlemesini izlemektir. Karşılığı değer ve sadece uzun bir süre uzakta olsanız bile havuzunuzu temizlemek için bırakabilirsiniz.
Taşıma arabası sayesinde  sevkiyatı kolay bir iş haline getirir. Robot ve kordonlar ile kolayca istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Temizleme sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Temizleyici ve hortum için güzel bir tutma güvertesi olarak kullanabilirsiniz.
Malzeme çoğunlukla plastiktir, ancak bu iyidir, çünkü plastik hasar görmeden kolayca hareket ettirebilirsiniz. Temizleyiciyi kullanmadığınız zamanlarda bile, tüm kablolarınızı ve temizleyicinizi bu araba üstünde  saklamak bir rahatlamadır.
Genel olarak, her şeyi temiz tutar, organize eder ve yerden tasarruf sağlar. 

Robotik Temizleyici Satın Almadan Önce Havuz Türünü Tanıyın

Robotik bir havuz temizleyicisine yatırım yapmak istediğinizde , önce havuz tipinizi dikkate almak önemlidir. Bazı robot temizleyiciler sadece birkaç tip havuz yüzeyini temizleyebilecek şekilde tasarlanmıştır .Bununla birlikte, diğer yüksek kaliteli havuz robotları, bir fiberglas havuzun kaygan karo dahil olmak üzere herhangi bir havuz yüzeyi ile baş edebilir.
Uygun bir temizleyici bulmak için PVA fırçasının yumuşaklığına dikkat edin. Bir fiberglas havuzunuz olduğunda yumuşak süper kavrama fırçasını tercih edin, ancak çoğu havuz yüzeyi için kauçuk PVC fırçalara sahip bir temizleyici tercih edebilirsiniz.
Yüzey ile birlikte, havuzunuzun boyutunu da dikkate almanız gerekir. Bu önemlidir çünkü robot temizleyiciniz sabit bir kablo uzunluğuyla birlikte gelir, bu nedenle havuzunuzun boyutuna uygun olduğundan emin olmanız gerekir. Havuzunuzun en uzak taraflarına ulaşamayan bir temizleyici satın almanın bir anlamı yoktur.

Benzer şekilde, daha küçük bir havuzunuz varsa ekstra kablo ile temizleyici satın almayın, çünkü dolaşma riskini artırır, bu da temizleyicinin ileri hareket etmesini önler. Bu nedenle, havuzunuz için çalışacak kablonun uzunluğu hakkında bir fikriniz var ise satın almaya karar verebilirsiniz.

Robotik Temizleyicinizin Ne Yapmasını İstediğinizi Bilin

Havuzunuzun boyutuna ve türüne dikkat etmenin yanı sıra, temizleyicinizin ne yapmasını istediğinizi de düşünmeniz gerekir. Örneğin, havuz tabanını süpüren ve duvarları temizlemek için hiçbir şey yapmayan robotik bir temizleyici bulabilirsiniz. Genellikle sabit fırçalara sahiptirler ve daha az maliyetlidirler.

Zemini ve duvarları temizlemesini istiyorsanız farklı bir robotik temizleyici aramak isteyebilirsiniz. Bu temizleyiciler aktif fırçalama fırçalarına sahiptir ve duvarları bir dereceye kadar tırmanabilir.

Zeminin yanı sıra duvar, köşe ve su çizgisini temizlemesini istiyorsanız farklı bir robotik temizleyiciye yatırım yapmanız gerekebilir. Bu temizleyiciler, sudaki kalıntıları gidermelerini sağlayan birkaç ek özelliğe sahiptir.

Daha küçük yerüstü havuzları için daha uygun olan sabit fırça temizliği yapan bir vakuma ihtiyacınız varsa veya duvarlara tırmanma özelliğine ve ek özelliklere sahip gelişmiş bir temizleyiciye ihtiyacınız olup olmadığını önceden bilmeniz gerekir .

Robotik Temizleyici Satın Almadan Önce Kontrol Edilecek Özellikler

Piyasada bulunan çeşitli robotik temizleyicilerle, karışık hissetmek doğaldır. Ancak, doğru satın alma kararını vermek için aşağıdaki özellikleri kontrol etmelisiniz.

Hafiflik

Bir satın alma kararı vermeden önce daima temizleyicinin toplam ağırlığına dikkat edin. Birçok kişi bir hata yapar ve temizleyicinin büyüklüğü hakkında daha fazla endişe duyar. Bunun yerine, boyutu düşünmeden önce ağırlığı düşünmelidirler. Tabii ki, büyük bir yeraltı havuzu için daha büyük bir temizleyiciye ihtiyacınız olacak, ancak havuza tek başına girip çıkmanın çok ağır olmadığından emin olun.

Akıllı Tarama Sistemi

Daha büyük bir robot temizleyiciyi tercih etseniz bile, akıllı bir tarama sistemi ile birlikte gelirse iyi çalışır. Birçok kişi, bazı akıllı tarama seçeneklerine sahip bir birim satın almak için çok para harcamak zorunda olduklarını düşünüyor, ancak artık durum böyle değil. Birçok marka şimdi havuzun boyutunu ve şeklini haritalamak için akıllı yazılım ve sensörler içeren birimler sunuyor.
Temizleyiciniz havuzunuzun boyutu ve şekli hakkında bir fikir edinebildiğinde , havuzun her santimini kaplayan ve en iyi performansı sunan verimli bir şekilde çalışabilir. "Benzersiz" şekilli havuzunuz için otomatik bir temizleyici satın almak istiyorsanız bu özelliği göz ardı edemezsiniz.

Dört Tekerden Çekişli Tekerler

Akıllı tarama sistemi ile birleştiğinde, dört tekerden çekişli bir ünite kolaylıkla hareket edebilir ve en iyi temizleme performansını sunabilir. Darbelerin kolaylıkla taşınabilmesi için tekerleklerin geniş olduğundan ve yüksek kaliteli kauçuktan yapılmış olduğundan emin olun.
Çok kaygan bir yüzeye sahip cam mozaikli havuzlar için otomatik bir temizleyici satın alıyorsanız bu özelliğe özellikle dikkat etmelisiniz. Ayrıca havuz tabanının kayganlığını artıran bir yosun birimine ihtiyaç duyduğunuzda da çalışacaktır.

Ovma Fırçaları

Ovma fırçalarının kalitesini kontrol etmek, eşit derecede önemli bir şeydir, çünkü ünitenin performansı üzerinde doğrudan bir etkisi olacaktır. Ovma fırçalarının birinci sınıf yer üstü havuz temizleyicileriyle sınırlı olduğu günler geride kaldı, çünkü birçok marka artık daha ucuz modellerde de yer alıyor.
Yüksek kaliteli ovma fırçaları emme sistemi ile çalışacak ve havuzunuzdaki kirleri ve yosunları temizleyecektir. Daha ucuz modellerin artık ovma fırçalarına sahip olduğunu, ancak genellikle tekli eğirme fırçaları olduğunu unutmayın. Daha büyük havuzlar için, çift fırça sistemine sahip bir birime yatırım yapmak isteyebilirsiniz, ancak bu size daha pahalıya mal olacaktır.

Programlanabilir Zaman Ayarlı

Programlanabilir zamanlayıcılı bir temizleyici satın almazsanız, hayatınızı kolaylaştıramayacağı için bir tane satın almanın anlamı yoktur. Programlanabilir bir zamanlayıcı ile, her açmak istediğinizde dışarı çıkmak zorunda kalmazsınız.
En kaliteli robotik temizleyiciler, her şeyi ayarlamanıza ve ardından temizleyiciyi açmayı unutmanıza izin veren programlanabilir zamanlayıcılara sahiptir. Otomatik temizleyicinizin verimli çalışmasını sağlamak için torbayı boşalttığınızdan ve arada bir temizlediğinizden emin olun.
Bu özelliklere ek olarak, havuzunuzun ince silt, kir parçacıkları ve kumu olması durumunda yardımcı olan elektrikli yıkama jetleri ile robotik bir temizleyici satın almak isteyebilirsiniz. Benzer şekilde, iyi bir filtreleme sistemine sahip bir ünite daha iyi performans gösterecektir, bu nedenle daha düşük mikron değerine sahip olanı tercih etmelisiniz. Ve son olarak, paranızı enerji tasarruflu olan dayanıklı bir havuz robotuna verdiğinizden emin olun.

Sonuç Olarak

Her tür havuz ve zamanı çok değerli olan sizler  için  havuz temizleme robotları, son derece iyi bir seçimdir, ancak  seçim yaparken havuzun boyutunu ve türünü dikkate almak gerekir.Sizde artık  Havuzunuz için en kaliteli robot temizleyici satın alma konusunda bir fikir sahibisiniz. Öyleyse, burada belirtilen modelleri karşılaştırın ve bütçenize en uygun olanını seçin! 
Eğer hala aklınızda sorularınız varsa hiç çekinmeyin 7/24 bizimle iletişim kurabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.