Prefabrik Havuz Nedir? Nasıl Kurulur?

07-04-2022 12:28
Prefabrik Havuz Nedir? Nasıl Kurulur?
Son dönemlerin gözde havuz çeşitleri arasında yer alan prefabrik havuz, her geçen gün daha fazla sayıda kişi tarafından tercih edilir. Fabrika ortamında üretilmesi nedeniyle kısa sürede hazır hale gelen ve kullanım imkânı sunan bu modeller, kolaylıkla kurulabildiği için iş gücünden tasarruf edilmesini sağlar. Bu durum havuz maliyetini de büyük oranda azaltarak size kolaylık sunar. 
Fabrika ortamında yapı elemanları üretildiği için kurulum alanına parçalar rahatlıkla götürülür ve yerinde kurulum yapılarak pratik bir inşaat süreci gerçekleştirilir. Çevre ve gürültü kirliliğine neden olmayan kurulum süreci, birkaç hafta içerisinde tamamlanır. 
Betonarme gibi geleneksel yöntemlerle hazırlanan havuzlara göre çok daha cazip fiyatlarla elde edebileceğiniz bu tarz havuzlarda hata payı da yok denecek kadar azdır çünkü her bir parça fabrikasyon ürünü olarak karşınıza çıkar. 

Prefabrik Havuz mu Betonarme Havuz mu?

Mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunan ve üstün kalitesiyle dikkatleri üzerine çeken prefabrik havuzların ön plana çıktığı bu günlerde prefabrik havuzlarla betonarme havuzlar arasında sıklıkla karşılaştırma yapılır. Bu noktada prefabrik havuzların
 sunduğu avantajlar dikkatleri üzerine çeker ve geleneksel yöntemlerin önüne geçer. Prefabrik havuz modellerinin sağladığı avantajlar ise kısaca şu şekilde sıralanabilir:
Fabrikada üretildiği için betonarme havuzlara göre çok daha kısa sürede hazırlanır ve kullanıma hazır hale getirilir. 
Kısa sürede zahmetsizce hazırlandığı için maliyet konusunda tasarruf sunar. 
Fabrikada üretilen parçalardan yapılan prefabrik havuzlarda hata payı sıfır denecek kadar azdır. 
Müşterilerin taleplerine bağlı olarak farklı ölçülerde tasarlanarak üretilir. 
Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan kimyasallar, prefabrik havuzlarda da gönül rahatlığıyla kullanılır. 
Geleneksel yöntemlerle hazırlanan havuzlara oranla çok daha hijyenik ve güvenli kullanım imkanı sunar. Çünkü antibakteriyel özellikte tasarlanarak üretilir. 
Sızdırmalara karşı dirençli olarak tasarlanır ve kullanım sırasında sorun çıkarmaz. 
Gözeneksiz yapıda olduğu için temizliği kolaydır. 
Su basıncına karşı fazlasıyla dayanıklıdır. 

Prefabrik Havuz Sağlıklı mı?

Prefabrik havuzun oldukça popüler olduğu bu günlerde akıllara ilk olarak prefabrik havuz sağlıklı mı sorusu gelir. Antibakteriyel yapısıyla oldukça sağlıklı ve hijyenik kullanım olanağı sunan bu tasarımlar, ders boşlukları olmadığı için yosun, mikrop, bakteri gibi unsurların oluşumunu engeller. 
Yenilenen teknolojinin sunduğu imkânlarla yeni nesil prefabrik havuzların öne çıktığı bu dönemde sağlıklı ve güvenli tasarımlar ortaya çıkar. Bu yeniliklerden ve gelişmelerden yararlanmak isteyenler ise prefabrik havuz modellerine yönelerek Avrupa standartlarına uygun havuzların sahibi olur. 
Siz de hem ekonomik hem de sağlıklı havuzlara sahip olmak adına prefabrik modeller arasından seçim yapabilir, bu alanda öne çıkan yeniliklerden yararlanarak kusursuz bir kullanıcı deneyimi edinebilirsiniz.
İhtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda kişiselleştirebileceğiniz modellerle hayallerinizdeki gibi bir havuzun inşaat sürecini kısa sürede bütçenizi zorlamadan gerçekleştirebilir, düşük maliyetle üstün kaliteyi elde etmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.