Havuzunuz için Yapacağınız En iyi Yatırım

29-03-2021 14:22
Havuzunuz için Yapacağınız En iyi Yatırım

Havuz Robotu Fiyatları Ne Kadardır?

Kim kendine özel bir robotun havuz temizlik işleriyle ilgilenmesini istemez ki? Yan komşumuz havuzu için  bir tane havuz robotu almış ve aldığı için de memnundu. Tabi ki bunu gören ben de, aynı model Dolphin S100 Havuz Robotu satın aldım. Şahsi fikrim havuzunuz için yapacağınız en iyi yatırımdır.
dolphin-s100-havuz-robotu

Bu konuda size % 100 garanti edebileceğim noktalardan bir tanesi; Havuz Temizleme Robotları, şüphesiz insanlar için en değerli ve geriye dönüşü olmayan zamandan, büyük oranda tasarruf yapmanızı sağlıyor. Havuzu olan herkes, onu manuel olarak temiz tutmak için harcanan zamanı ve enerjiyi iyi bilir. Havuz Robotları bu çabanın neredeyse tümünü ortadan kaldırarak, sizin havuzun keyfini çıkarmanızı sağlar. Ayrıca, uzun vadede, bir havuz robotu satın almak, bir havuz temizleme şirketi ile çalışmaktan çok daha ucuzdur.

Otomatik Havuz Robotları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Havuz Robotları, en etkili ve sağlam otomatik havuz temizleyici türüdür, bu nedenle son yıllarda popülerliklerini inanılmaz oranda arttırdılar. Havuz Malzemeleri arasında, en fazla satışı yapılan ürün grafikleri sonucunda, havuz robotları, en çok satan ürünlerden biri olarak, üst sıralarda yer almaktadır.

Havuz Robotları, döküntüleri vakumlamak, zemini ve duvarları temizlemek konusunda mükemmel bir iş çıkarır - oldukça etkili oldukları kanıtlanmıştır. Bazı modeller aynı zamanda basamakları ve su çizgilerini de temizler. Robotik temizleyiciler elektrikle çalışır, bu nedenle uzun kablolarla satılırlar. Mevcut Filtreleme sisteminizden bağımsız olarak çalışır ve sisteminize yardımcı olarak kendi filtreleme sistemlerini kullanırlar.

Otomatik Havuz Temizleme Robotları, 1 ile 4 saat arasında değişen temizlik süresi seçim programlarına sahiptir. Seçim yaptığınız program bittikten sonra kapanırlar. Devamında da havuz dışına çıkardığınız robotunuzun filtre temizliğini yaptıktan sonra hafif ve kompakt olduğundan kolayca depolanacak olan yerinize taşınabilirler.

Otomatik Havuz Robotu Maliyeti Nedir?

Havuz Robotu Fiyatları modele bağlıdır ve konut modellerinin maliyeti 700 ila 1500 USD arasında değişebilir. Ürün fiyat seçeneklerinin her iki ucunda da iyi modeller var, ancak satın alırken, havuzun uzunluğuna ve modele bağlı olarak biraz daha fazla para ödemek, size daha güçlü bir makineye sahip olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda, daha uzun süre garantili, ekstra program seçimi ve özellikleri olan bir robot temizleyici almış olursunuz. Havuzunuz küçükse, en iyi robotu satın almanıza gerek yok Dolphin E20 Havuz Robotu ihtiyacınızı karşılayacaktır.

dolphin-e20-havuz-robotu-fiyatlari


Havuz Temizleme Robotları, yatırım maliyeti olarak ilk aşamada diğer havuz temizleyicilerinden daha pahalıdır, ancak bu, performanslarının ve kullanım kolaylığının bir faktörüdür. Daha az işle daha temiz bir havuza sahip olmak için biraz daha fazla harcama yapmayı göze alıyorsanız sizleri havuz robotları sayfamıza bekliyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.