Paslanmaz Havuz Merdivenleri ve Özellikleri

11-01-2020 15:25
Paslanmaz Havuz Merdivenleri ve Özellikleri

Krom Paslanmaz Havuz Merdivenleri Seçimi, Fiyatları ve Özellikleri

İyi bilgilendirilmiş her yüzme havuzu sahibi, satın alma ve kurulum için bir havuz merdiveni neden gerekli olduğunu bilmelidir. Yüzme havuzu merdivenleri, içeride veya dışarıda, yer üstünde veya yerde herhangi bir havuza giriş ve çıkışı kolaylaştırır.
Havuz merdiveni,  havuza doğrudan girip çıkmak çok tehlikeli olduğu için, riskleri azaltmak anlamında inanılmaz derecede gerekli bir aksesuardır. Bir yüzme havuzu merdivenin yardımı, havuzu kullanan herkes için güvenliği artıracak olsa da, özellikle yaşlılar veya özürlüler ve elbette çocuklar için faydalıdır.
Çoğu havuz ekipmanında olduğu gibi, havuz merdivenlerinin maliyeti yükseklik, genişlik ve kullanılan malzemeler gibi faktörlere göre değişir. Bu maliyetler, havuz güvenliğinin ön planda olmasıyla, ekonomik değerler olarak kabul edilir.
Yine de bir yüzme havuzu merdivenin etkinliği özelliklerine  bağlıdır . Örneğin, havuz merdivenin inşaat özelliklerine ve yüzme havuzuna nasıl bağlandığına bağlıdır.
Bazı yüzme havuzu merdivenleri, havuza yürüyen insanlara yardım etmek için sağlam el raylarıyla donatılmıştır.Paslanmaz çelikten yapılmış sağlam el raylarına ek olarak, bu merdivenler ayak tutuşunu arttırmak ve karadan suya yumuşak bir geçiş sağlamak ve havuzdan çıkmak için kalıplanmış basamaklara sahiptir. Çıplak ayak ve ıslak olmasına rağmen, kalıplı merdiven basamakları kullanılırken, ayakların konforuna özel malzemeden yapıldığı için ağrımaz.
Güvenlik paha biçilemez bir avantajdır ve mümkün olduğunca yararlanılmalıdır. Yüzme havuzu merdivenleri, genel yüzme deneyimini çok daha güvenli hale getirir, bu nedenle satın alabileceğiniz en değerli havuz aksesuarları arasında sayılırlar.
Gemaş Paslanmaz Çelik havuz içi merdivenlerinden birini seçmek, size paslanmaz çeliğin tüm avantajlarıyla mükemmel bir fiyata harika bir ürün sunar.

Neden paslanmaz çelik havuz merdiveni seçilmeli?

Paslanmaz çelik, mükemmel korozyon direnci ve yüksek akış hızlarına tolerans, güçlü mukavemet ve süneklik, üretim kolaylığı, mükemmel dayanıklılık, tam geri dönüştürülebilirlik ve geniş kapsamlı kullanılabilirlik sunar.
Bu eşsiz değerler, paslanmaz çeliği, özellikle su ortamları için malzeme seçiminde güçlü bir aday yapar. Tasarım mühendisleri, paslanmaz çeliğin daha yüksek başlangıç ​​maliyeti olarak görülmesi nedeniyle genellikle bu değerleri hafife alır veya gözden kaçırır. Bununla birlikte, bir ürünün toplam ömrü boyunca, paslanmaz genellikle en iyi değeri temsil eder.
egimli-havuz-inis-merdivenleri

Paslanmaz çelik havuz merdivenin faydaları

Korozyon direnci çok yüksektir:

Düşük alaşımlı kaliteler, atmosferik ve saf su ortamlarında korozyona, yüksek alaşımlı kaliteler ise yüzme havuzu gibi çoğu asidik, alkalin ve klor içeren ortamlarda korozyona karşı koyabilir.

Hijyeniktir :

Paslanmaz çelik havuz merdivenleri kolayca temizlenir ve sıkı hijyen koşulları için ilk tercihtir.

Estetik Görüntü:

Paslanmaz çeliğin parlak, bakımı kolay yüzeyi temiz ve modern bir görünüm kazandırır.

Mukavemet-ağırlık avantajı:

Östenitik kalitelerin işte sertleştirme özelliği, yalnızca soğuk işlemeden malzemenin önemli ölçüde güçlendirilmesine yol açar ve yüksek mukavemetli dubleks kaliteler, geleneksel kalitelere göre daha az malzeme kalınlığı sağlar - bu da maliyet tasarrufu sağlar.

Üretim kolaylığı :

Modern çelik üretim teknikleri, paslanmazın geleneksel çelikler kadar kolayca kesilebileceği, kaynaklanabileceği, şekillendirilebileceği, işlenebileceği ve üretilebileceği anlamına gelir.

Darbe direnci :

Östenitik mikroyapı paslanmaz çelik, yüksek sıcaklıklardan donma seviyesinin çok altına kadar yüksek derecede tokluk sağlar.

Uzun vadeli değer :

Toplam yaşam döngüsü maliyetleri göz önüne alındığında, paslanmaz çelik genellikle en ucuz malzeme seçeneğidir.

Paslanmaz çeliğin kullanım ömrü:

Daha önce belirtildiği gibi, paslanmaz çeliğin ömrü, doğal korozyon direncine yol açan alaşım bileşiminin sonucudur. Çevreye daha fazla malzeme ekleyen yüzeye hiçbir şey uygulanmaz. Paslanmaz çeliğin ana metali korumak için ek sistemlere ihtiyacı yoktur, çünkü metalin kendisi sürecektir.
Paslanmaz çelik havuz merdivenleri daha az bakım gerektirir ve hijyenik özellikleri, temiz bir yüzeye ulaşmak için sert temizleyicilerin kullanılmasına gerek olmadığı anlamına gelir. Kanalizasyona çevreye etkisi olabilecek çok az veya hiç bir şey yoktur.
Paslanmaz çelik, mükemmel parlaklığa sahip dayanıklı, korozyona dayanıklı krom / nikel alaşımlı bir çeliktir. Ancak paslanmaya karşı dayanıklı değildir - özellikle bir yüzme havuzunun zorlu ortamında.

 Burada iki durum söz konusudur:
Birincisi, klor ve brom dezenfektanları paslanmaz çelik için son derece kostik havuz kimyasallarıdır.
İkincisi, ısı ve nem bu kimyasalların aşındırıcılığını arttırır.
Düzenli temizlik, korozyonu önlemenin ve paslanmaz çelik havuz merdivenleri, korkuluklar, başlangıç ​​platformları, koruma koltukları ve diğer havuz ekipmanlarının hizmet ömrünü artırmanın en iyi yoludur. Temizlik ve bakım programının amacı, paslanmaz çeliğin koruyucu krom oksit tabakasını sağlam tutmak olmalıdır. Sadece bu korozyonu önler.


Havuz Merdiveni Temizlik ve Bakımında Yapılması Gerekenler

Klor gibi birikmiş kimyasalları temizlemek için paslanmaz çelik havuz ekipmanını sık sık temiz suyla durulayın ve temiz bir bezle kurulayın. Özellikle klorürlerin (klor tozu, deniz suyu vb.) Etrafından hemen sonra ekipmanı temizlemeye çalışın.
Bir temizleyici ve su ile sık sık temizleyin. Cam için güvenli olan herhangi bir temizleyici genellikle paslanmaz çelik için güvenlidir.
Renk değişikliği, kararma veya su lekeleri fark ederseniz, biriken kimyasalları azaltmak için tatlı su durulama sıklığını artırın.
Geri dönüşümsüz çukurluğu önlemek için pas lekelerini mümkün olan en kısa sürede çıkarın.
Bazen boraks, soda külü veya aşındırıcı olmayan bir ticari temizleyici ve su ile temizleyin. İnatçı lekeler bir magnezyum oksit, amonyak ve su macunu ile çıkarılabilir.

Havuz Merdiveni Temizlik ve Bakımında Yapılmaması Gerekenler

Çelik yün veya zımpara kağıdı veya mineral asitler, ağartıcılar veya klor temizleyiciler kullanmayın.
Paslanmaz çelik ekipmanınızın hemen yanına havuzunuza klor eklemeyin. Mümkün olduğunca uzağa ekleyin.
Aşındırıcı yoğuşmanın ekipmana damlamasını ve kahverengi lekeler bırakmasını önlemek için paslanmaz çelik ekipmanı çelik kirişlerin altındaki kapalı bir alanda saklamayın.
Paslanmaz çelik ekipmanı nem veya havadaki kirletici maddeleri çekeceği ve tutacağı yerlerde saklamayın ve ekipmanı klor ile aynı alanlarda saklamayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.