Hangi Zodiac Havuz Robotunu Seçmeliyim?

10-01-2021 00:09
Hangi Zodiac Havuz Robotunu Seçmeliyim?

Zodiac Havuz Robotu Modelleri

Bir havuzunuz varsa, muhtemelen havuz temizleme robotu olduğunu da duymuşsunuzdur. Her alanda gelişen teknolijiden, Havuz robotları da payına düşeni almış ve geçen süreç içinde önemli ölçüde geliştirilmiştir. Dolayısıyla, sizin için doğru havuz temizleyicisini bulmaya çalışmak , havuzunuzun ihtiyaçlarını ve farklı otomatik havuz robotlarının nasıl çalıştığını anlamakla ilgilidir.

Zodiac Havuz Temizleme Robotu Özellikleri

Havuz temizleme robotu, akıllı bir ev tipi süpürge gibidir, tek farkı içi su dolu olan  havuzunuz için uygun olmasıdır.  Havuz  robotları, havuzunuzun filtrasyonuna veya pompa sistemine ihtiyaç duymaz. Bunun yerine, onları bir dış mekan elektrik prizine takmanız yeterlidir ve işe koyulmaya, havuzun içinde dolaşmaya ve dolaştıkça da tabandaki pislikleri temizlemeye hazır olurlar.
Robotik havuz temizleyicisinin en önemli avantajlarından biri, ne kadar enerji verimli olduklarıdır, çalışmak için çok düşük güç gerektirir - yaklaşık tek bir normal ampulle eşdeğerdir. Ayrıca, onu zeminler ve duvarlar etrafında yönlendiren ve yol boyunca döküntüleri toplayan ve filtreleyen yerleşik teknolojiyle etkili bir şekilde temizler. Robotik havuz temizleyicileri, ulaşılması zor noktalara erişebilmeleriyle ve nispeten büyük çöpleri toplayabilmeleriyle bilinir.

Modeller değişiklik gösterir, ancak genel olarak her robotik havuz temizleyicisi aşağıdaki bileşenlere sahiptir:
Düşük enerji ile çalışan DC motor
Havuz yüzeylerini fırçalamak için fırçalar
Uzun güç kablosu
Havuz içindeki pisliklerin toplanması için  filtre haznesi
Tüm havuz yüzeylerinde gezinmek için tekerlekler veya paletler
Su itme sistemi
Depolama ve nakliye için hafif taşıma arabaları
Programlama kontrol kutusu

Zodiac Havuz Robotları Benim İçin Doğru Seçim mi?

Robotik havuz temizleyicileri her havuz için idealdir.
Zodiac® havuz Robotları;  betonerme, seramik kaplı, cam ve vinil kaplamalı malzemeden üretilmiş olan tüm yüzme havuzlarında çalışır. Robotik havuz temizleyicilerinin enerji tüketimini önemli ölçüde azaltması nedeniyle, maliyet tasarrufu da önemli olabilir. 

Zodiac havuz robotları, havuz sahiplerine aşağıdakiler dahil sayısız avantaj sunar:
Kullanım kolaylığı: Elektrik prizine takın ve bırakın 
Enerji verimliliği
Küçükten büyüğe döküntüleri ortadan kaldıran üstün temizlik
Su hattına kadar zeminde ve duvarlarda ovalama kabiliyeti
Temizleme modunu seçmek, temizleyiciyi başlatmak / durdurmak ve daha fazlası için basit bir kontrol kutusu aracılığı ile kullanışlı robot operasyonu
Bağımsız bir tasarım sayesinde havuzunuzun filtresi veya pompası üzerinde daha az yük
Wi-Fi bağlantılı iAquaLink® uygulamasını kullanarak hareket halindeyken kontrol 
(Bu Özellik belirli modellerde mevcuttur).
Zodiac havuz robotu, temizleyicinizi programlamaktan belirli yüzeyleri temizlemeye ve şezlongunuzun konforunda kontrol etmeye kadar her seferinde üstün bir deneyim sunar. 

Zodiac ALPHA  RA 6700iQ PRO  ve VORTEX PRO 4WD RV  5480 iQ Robotik Temizleyicilerin Tanıtımı
En iyi robotik havuz temizleyicisini arıyorsanız, yeni çıkan Zodiac ALPHA iQ PRO ve RV 5480 iQ VORTEX PRO 4WD robotik temizleyiciler ideal seçimdir. Zodiac'a özel SMART özellikleri ile havuzunuzu temizleme şeklinizde devrim yaratıyoruz.
Zodiac ALPHA iQ PRO temizleyiciler, hareket halindeyken kontrol için gelişmiş programlama ve kullanışlı uygulama yetenekleriyle donatılmıştır. Temizleyiciler, SMART Döngü modunu kullanarak bir havuzun şeklini, boyutunu ve yüzey malzemesini ölçer ve tüm havuzu etkili ve verimli bir şekilde temizlemek için en uygun zamanı belirler. Sensor Nav System ™, havuz derinliği ve hızlanma gibi değişken faktörlerle ilgili verileri toplayarak temizlerken  üstün sonuçlar sağlar.
Her iki İQ modeli de kullanıcıların akıllı telefonlarından iAquaLink uygulamasını kullanarak (evdeki Wi-Fi aracılığıyla) pratik uygulama kontrolüne izin verir, ancak ALPHA iQ PRO RA işleri bir adım öteye taşır. ALPHA iQ PRO RA, yinelenen temizlik döngülerini kolayca programlamak, mevcut su sıcaklığını görüntülemek, zamanında durum güncellemelerini almak ve yedi farklı temizleme moduna erişmek için tam özellikli uygulama işlevselliği sunar.

Doğru Zodiac Havuz Robotu Nasıl Seçilir?

Alışverişe başlamaya hazır mısınız? Tüm Zodiac Havuz Temizleme Robotlarını karşılaştırmak ve ihtiyacınız olan en iyi havuz robotunu bulmak için aşağıdaki grafiğimizi inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir sorunuzda, doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.