En İyi Havuz Robotları

13-03-2021 16:47
En İyi Havuz Robotları

En İyi Havuz Robotu Markaları Hangileridir?

Yüzme havuzunuz için piyasadaki en iyi robotik havuz temizleyicilerini satın almak mı istiyorsunuz? 
Piyasada bulunan bir çok çeşitler ve olanaklar düşünüldüğünde, bunun kolay bir karar olmadığını biliyoruz. 
Ancak bu konu ile ilgili size elimizden geldiği kadar yardımcı olabilmek için bu yazımızı paylaştık ve dilediğiniz zaman teknik destek veya bilgi alabilmeniz için buradayız.
İşinizi kolaylaştırmak adına için Şu kriterlere göre en iyi Havuz Temizleme Robotlarını  seçtik:
En çok satanlar arasında olması
Kullanıcıları tarafından Yüksek puan verilenler
Uygun fiyatlı olması
Kullanımı kolay olması
Her türde havuz yüzey kaplamasında etkin temizlik yapabilme seçenekleri

İyi Bir Havuz Robotunun Sahip Olması Gereken 5 Özellik

Piyasada bir çok farklı şekil ve özelliklerde havuz temizleme robotu çeşitleri bulunmaktadır. Her birinin kendine özel artıları ve eksileri vardır. Bununla birlikte, her iyi robot temizleyicinin sahip olması gereken en önemli beş özellik aşağıda verilmiştir.
 
1. Dayanıklı ve Kaliteli Fırçalar
Fırçalar, tüm ağır işleri yaptıkları için tartışmasız en önemli kısımdır. 
Dönen lastik ve sünger fırçalar en inatçı kalıntıları ve kiri temizleyebilir.
2. Teker ve Palet Çekiş Gücü
Robotun temizlik hızından ziyade, burada önemli olan her yere gidebilecek ve duvarlara tırmanabilecek bir temizleyici olmasıdır. Aksi takdirde ya takılır ya da belli alanları kirli bırakır.
Büyük lastiklere veya geniş pvc paletlere sahip dört tekerlekten çekişli temizleyiciler en önemli konudur!
3. Akıllı ve Programlanabilir Özellikler
Robotunuzu bir kez programlayabilmeli ve unutmalısınız. Akıllı telefonlara kurulabilen Uygulamalar ile uzaktan kumanda edilerek robota her zaman ve her yerden internet üzerinden müdahale imkanı sunar; temizlik modları, gecikmeli, zaman ve haftalık zamanlayıcı ayarları yapılabilir. Artık günümüz teknolojisi ile hemen hemen tüm üreticiler, robotları verimli ve hızlı temizlik için, havuzunuzun şekil ve boyutlarını öğrenmek adına, yapay zeka kullanan, gelişmiş özellikler ile üretim yaparlar. 
4.Duvar Tırmanma ve Merdivene çıkma yeteneği
Tüm robotlar havuz zemini temizleyebilir, ancak hepsi havuz içerisindeki basamaklara çıkamaz ve havuz duvarlarına tırmanamaz. Bu durumda havuz duvarlarını ve merdivenlerini fırçalama işi maalesef yine size kalır :( Bu sebeple havuzunuzda sabit bir merdiven var ise tırmanma özellikli bir robot seçimi yapmalısınız.
5-Swivel (Kablo Dolaşmasını Önleme sistemi)
Havuz temizliği bittikten sonra robotu toplarken kablo kolayca karışabilir ve birbirine dolaşması inanın kullanıcının çok zor anlar yaşamasına neden olur. Daha sonraki zamanlarda da kırışıklık olan noktalardan kablo zarar görür ve komple yeni kablo satın almak zorunda kalabilirsiniz ki; bu da yüksek maliyetli bir iştir.Bu sebeple döner kablolu (swivel) bir robot temizleyici öneririm.

En İyi Dolphin ve Zodiac Markalarına Ait Havuz Temizleme Robotları

Kullanıcı oyu en fazla olan ve de En çok satan ilk on robotik temizleyiciyi sizler için araştırdık. Faturanıza hangisinin uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olmak için her birinin artılarını ve eksilerini tartışacağız.

Dolphin M500 Otomatik Havuz Robotu

Dolphin M500, birçok özelliklere sahip bir robot olduğu için en yüksek puan alan ve en çok satan temizleyicidir. 
Yalnızca 10 Kg ağırlığındaki bu ürün, 3 yıllık garantiyle gelir ve filtreleri temizlemeyi son derece kolaylaştıran, kullanışlı bir şekilde yerleştirilmiş, ekstra geniş ve üstten erişimli kartuş filtre sistemine sahiptir.
Dolphin M500, CleverClean (Akıllı Temizlik)Teknolojisine ve Swivel (Patentli Kablo dolaşmasını önleme)  sistemine sahiptir. Tüm zemini, duvarları ve 15 metre uzunluğa kadar olan havuzların su hatlarını 1,5 saat gibi kısa bir sürede fırçalayabilir, filtreleyebilir ve vakumlayabilir.
Temizleyici ayrıca tüm havuzunuzun boyutlarını otomatik olarak tarayan ve sonra da dilerseniz sadece zemin temizliği yapabilme, Sadece Duvar temizliği seçeneği seçildiğinde hiç duvarlardan yere inmeden temizlik süresi boyunca duvarları fırçalayarak temizlik yapabilme, son olarak da  hem Zemin hem  Duvar temizliği seçeneği ile bağımsız olarak temizleme özelliği bulunan, yerleşik bir algoritmaya sahiptir. 
En zor yosun, kir, bakteri ve biyofilmin bile temizlenmesine yardımcı olmak için yüksek hızlarda dönebilen gelişmiş bir PowerClean Fırçası ile donatılmıştır.Pvc fırçaları ile, diğer rakip modellerde bulunmayan bir şekilde havuzun taban ve duvarlarını fırçalar.
Dolphin M500'e, haftalık zamanlayıcıda ayarlanmış,  otomatik temizlik işlemi için yazılımsal olarak yüklenmiş, bir haftalık zamanlayıcı ve filtreyi temizlemek için gereken zamanı ve çabayı en aza indirmek adına, ekstra büyük bir filtre kapasitesine sahiptir.
Havuzun teknik ekipmanlarından (pompa,filtre v.s) tamamen bağımsız çalışır ve tüm havuzunuzu diğer temizleme sistemlerinden çok daha az enerji kullanarak temizlemenizi sağlar.
dolphin-m500-havuz-robotu
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
üAkıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
üKablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel)        

Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Dolphin M500 Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 

Dolphin S200 Havuz Robotu

En son teknoloji, harika özellikler ve ekstra geniş,  üstten erişimli kartuş filtre sistemine sahiptir.
 Sadece 7,4 KG Ağırlığa sahip  Dolphin s200 modeli maksimum 12 metre uzunluğundaki villa havuzları için tasarlanmıştır.
Optimal havuz temizliği için kendinden programlıdır. Temizlik süresi 2 saattir.
Havuz tabanı, duvarları ve su hattını temizler.
Duvara tırmanırken duvarın kayganlığına göre vakumu gücünü arttırarak aşağıya doğru kaymayı engeller.
Patentli POWERSTREAM teknolojisi ile duvarda daha etkin hareket ve manevra özelliği vardır.
Clever Clean teknolojisi, en verimli yolu belirlerken benzersiz fırça, zeminin ve duvarların düzgün bir şekilde fırçalanmasını sağlar.
Robottan 2 kat hızlı hareket eden fırçası sayesinde tabanı ve duvarları fırçalayarak yosun ve bakterileri kaldırır ve oluşmasını engeller.
Çok katmanlı yeni filtresi sayesinde pislikleri boyutlarına göre ayırır, küçük ve büyük boyutlu pislikleri ayrı ayrı hapseder. Bu sayede filtrenin tıkanması, diğer model robotlara göre çok daha uzun sürer.
Villa tipi Küçük boyutlu havuzlar için uygun fiyatlı, zarif ve verimli bir robotik temizleyicidir.
dolphin-s200-havuz-robotu
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
Akıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
Kablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Dolphin S200 Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 

Dolphin E35 Havuz Robotu

Dolphin E35 havuz robotu 7,5 kg ultra hafifliği ve temizlik sonunda havuz dışına alırken hızlı su tahliyesi sayesinde mükemmel kullanıcı konforu sunar. Kristal berraklığında suyu garanti eden temizlik sonuçları için tabanı, duvarları ve su hattını etkili bir şekilde temizler. Dolphin E35'e havuzunuzun temizliğini, gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.
Dolphin E35 Havuz Robotu 12 Metre Uzunluğundaki Havuz Temizliği için idealdir.
Büyük döküntüleri ve ince parçacıkları toplayan çift seviyeli ince ve ultra ince filtreleme.Filtreleme sistemine yukarıdan çok kolay erişim sayesinde filtrelerin hızla temizlenmesi ve yerine kolayca yerleştirlmesi.
Yosun ve bakterileri yok eden aktif fırçalama. Aktif ön fırça, temizleme verimini artırır. Yosun ve bakterileri yok eder.
Havuz zemininde, duvarlarında ve su hattında rahatça dolaşabilmek için PowerStream hareket sistemi.
dolphin-e35-havuz-robotu
 
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
x Akıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
üKablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Dolphin E35 Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 

Dolphin S100 Havuz Robotu

Dolphin s100 , ekonomik bir fiyata akıl almaz bir performansla doludur. Bu havuz temizleyicisi şık bir tasarıma sahiptir. Makine, temizleme işini optimize etmek için CleverClean ™  robotik tarama teknolojisi ile çalışır. Hyperbush aktif fırçalama fırçaları muhafazaları gevşetir. Yüzeye yapışmış sert bir kir tabakası varsa, artık onu unutun.
S100, geleneksel tekerleklere sahip değildir, kaymayı önleyen ve enerji israfını durduran kesintisiz paletlere sahiptir. Duvarları, merdivenleri vb.engelleri tespit edebilir. Gelişmiş algoritması kesintisiz temizlik sağlar.
Robot temizleyiciler her boyuttaki atığı vakumladığı için, filtreleri temizlemeyi son derece kolaylaştıran, kullanışlı bir şekilde yerleştirilmiş, ekstra geniş ve üstten erişimli kartuş filtre sistemine sahiptir.
dolphin-s100-havuz-robotu
 
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
x Akıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
Kablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Dolphin S100 Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 

Dolphin E 25 Havuz Robotu

Dolphin E25, optimum kalite - fiyat oranına sahip bir yüzme havuzu robotudur. Sadece 6,3 kg ağırlığa sahip bu hafif havuz temizleme robotu, 10 metre uzunluğa kadar olan tüm yer üstü havuzlar da dahil olmak üzere küçük havuzların dibini ve duvarlarını temizlemek için idealdir.
Havuzun dibinden temizlik, yaprak ve kir toplama işlerinden kurtulun, Yosun ve kirleri aktif fırçalama sistemi ile temizleyen ve yüksek vakum gücü ile ortadan kaldıran Dolphin E25 havuz robotu, her koşulda kullanıma hazır, kristal berraklığında ve berrak su bırakır.
Üstten tek dokunuşla kolaylıkla açılan, Temizlemesi ve değiştirilmesi kolay üst sepetten filtreleme sistemine erişim sağlanır.
dolphin-e25-havuz-robotu
 
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
üAkıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
Kablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Dolphin E25 Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.

Zodiac Alpha RA 6500 iQ Havuz Robotu

2020 yılında üretilmiş olan Zodiac havuz robotlarının en yeni modeli. Zodiac Alpha RA 6500 robotu, 12 metreye kadar olan tüm havuz tipleri için idealdir. Zodiac Alpha RA 6500 iQ havuz tabanı, duvarları ve su hattını temizler, aynı zamanda daha fazla temizlik kapsamına sahip olmasını sağlayan 4 tekerlekten çekişe sahiptir.
Özel Temizlik «Nav System ™ Sensörü» ile donatılmış olan ALPHA iQ ™ havuz temizleyicisi, havuz içerinde dolaşma ve temizlik süresini optimize etmek için havuzun özelliklerini tanımlar.
Basınç Sensörü, havuzun derinliğine bağlı olarak duvarların yükselmesini ve su hattının temizlenmesini etkili bir şekilde yönetir. 
Güçlü Siklonik Aspirasyon, Patentli siklonik aspirasyon son derece güçlü ve dayanıklıdır. Yüksek emme ve ultra ince filtreleme kapasitesi ile birlikte, ALPHA iQ ™ her türlü atığı en uygun şekilde toplar.
Kullanım Kolaylığı Patentli Lift Sistemi sudan çıktığında daha hafif hale getirir. Bu teknoloji, havuz robotunun seçilen duvara ulaştığında, su hattının yüksekliğinde durmasına neden olur. 
Kullanıcı onu sudan çıkarmak istediğinde, biriken suyu hızla boşaltırken güçlü bir arka jet robotu çalıştırır, bu da temizleyicinin ağırlığını% 20 azaltır.
Şeffaf kapağı sayesinde, filtreye görsel olarak erişim çok basittir. Filtreye kolay erişiminin yanı sıra şeffaf kapağının sunduğu görünürlük, her zaman kolay kullanım sağlar.
İAquaLink ™ uygulamasının ara yüzü aracılığıyla temizleme ilerlemesini istediğiniz zaman takip edin.
zodiac-ra-6500-havuz-robotu
 
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
üAkıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
üKablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Zodiac Alpha RA 6500 İQ Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.

Zodiac Alpha RA 6700 İQ Havuz Robotu

15 metre uzunluğa kadar olan yüzme havuzları için, Sürekli sabit bir vorteks oluşturan ve sürekli emiş gücüyle çalışma süresini uzatan bir Vortex sistemi ile donatılmıştır. Sabit ve güçlü siklonik emiş için VORTEX teknolojisi ile tüm Vortex robotlarının en akıllısı'dır.
Zodiac RA 6700 İQ elektrikli havuz temizleme robotunu mobil uygulaması ile cep telefonunuzdan kontrol edebilir ve yüzme havuzunuzun temizliğini, günlük işlerinizi kolaylaştırmak için düzenleyebilirsiniz.
 Patentli bir Active Motion alt tarama sistemine sahiptir. Vakumlama ve kir toplama verimliliğini artıran temas + fırçalar, 30 ile 330 dakika arasında birçok çalışma döngüsü seçimi yapılabilir.
Zodiac 4WD havuz robotları üretici tarafından en akıllı dört tekerlekten çekiş temizleme robotları olarak tanımlanmaktadır. Dört tekerlekten çekiş sayesinde Zodiac RA 6700 İQ, maksimum konforla kusursuz temizlik için engellerin üstesinden gelebilir ve her türlü zeminde kavrama yeteneğine sahiptir.
Özel, patentli "ASANSÖR SİSTEMİ” fonksiyonu: robotu sudan çıkarmak için% 20 daha az çaba gerektiren ve sudan çıkarılmasını kolaylaştırır. 
Diğer robotlardan% 30 daha yüksek emiş gücü, Haftalık çoklu programlama saati, filtre dolu göstergesi ve Mobil Uygulama ile uzaktan kontrolü sayesinde RA 6700 İQ, ihtiyaçlarınıza göre mükemmel temizlik kalitesi sağlar.
Bu yüzme havuzu robotu 3 farklı çalışma programı ile donatılmıştır. Bu nedenle benzersizdir. Sadece Taban Temizliği, Taban + duvar + su hattı Temizliği ve Sadece Su Hattı Temizliği arasından seçim yapabilirsiniz.
Kablo Dolaşmasını engelleyen fırdöndü sistemi mevcuttur ve temizlik sırasında kabloyu karıştırmayan bir mekanizmadır.
zodiac-alpha-ra-6700-iq-havuz-robot-fiyatları
 
 detayli-incele
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
üAkıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
üKablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Zodiac Alpha RA 6700 İQ Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.

Zodiac RV 5300 Vortex 4 WD Havuz Robotu

Büyük tekerlekleri ve yüksek emiş gücü RV 5300 Vortex temizleyiciyi , uzunluğu 12 metreye kadar olan her türlü küçük ve orta boy havuz için ideal bir havuz temizleme robotudur.
Kinetik uzaktan kumandası sayesinde manuel olarak kontrol edilebilir ve İki farklı temizleme programı (Sadece Zemin Temizliği, Zemin+ Duvarlar+ Su hattı Temizliği) ile toplam altı farklı seçim döngüsü mevcuttur.
zodiac-havuz-robotu-rv-5300-vortex-pro-4-wd
 
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
x Akıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
Kablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Zodiac RV 5300 Vortex 4 WD Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 

Zodiac Rc 4402 Cyclon X Pro Havuz Robotu

12 metre uzunluğa kadar, Liner ve seramik yüzeyli yüzme havuzlar için uygun 9,5 kg ağırlığa sahip bir modeldir.
Zodiac  CyclonX RC4402 robotu tamamen otonom bir elektrikli robottur. 6 farklı temizlik seçiminden oluşan bir panel içeren, havuzunuzun hem tabanını hem de duvarlarını temizleyebilir. 
Robot üzerindeki fırçalar, su hattını fırçalamayı veya engelleri aşmayı kolaylaştıran her türlü duvara yapışmayı artırmak için özel olarak tasarlanmıştır.
ZODIAC serisine özgü Push'N'Go teknolojisi , bir düğmeye dokunarak filtre tankına erişimi kolaylaştırır.
Ek olarak, ekstra büyük emiş ağzı ve çok büyük kapasiteli filtresi, her türlü çöpün vakumlanmasını ve depolanmasını sağlar.
zodiac-rc-4402-havuz-robot-fiyatları
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
x Akıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
Kablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Zodiac Rc 4402 Cyclon X Pro Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 

Zodiac Havuz Robotu TornaX Pro RT 3200

Ultra hafif 5,5 kg ağırlıkta, Zodiac RT 3200 maksimum 9 metre uzunluğa sahip, yüzme havuzları için kullanılabilir.Aynı zamanda Akıllı hareket sistemine sahip robot, siz arkanıza yaslanıp dinlenirken havuz duvar ve zeminlerini temizler.
Havuz robotu üzerindeki pvc fırça Liner tipi havuz kaplama malzemeleri ile uyumludur.
Bazı kaygan seramik btb cam mozaik vs. kaplamalarda zemine tutunmada ve duvara tırmanmada başarısız olması durumunda (opsiyonel) olarak satılmakta olan özel seramik yüzey fırçası alınması gereklidir. 
Vakum işleminden önce yüzeyden kirleri hızla kaldıran fırçası sayesinde optimum temizliği garanti eder.   
Siklonik üstün vakum teknolojisi, hafif kullanım ve şeffaf bir kapağa sahip, üstten ulaşımı kolay temizlenebilen bir filtre kabı sunmaktadır.
zodiac-rt-3200-havuz-robotu
 
 
üDayanıklı ve Kaliteli Fırçalar                              
üTeker ve Palet Çekiş Gücü                                 
x Akıllı ve programlanabilir Özellikler                    
üDuvara Tırmanma ve Merdivene Çıkma Özelliği   
Kablo Dolaşmasını Önleme Sistemi (Swivel) 
Daha Detaylı bilgi ve Satın Alma için Zodiac RT 3200 TornaX Pro Havuz Robotu İncelemesi yapabilirsiniz.
 
Sonuç olarak;
Diğer ürünler gibi, her zaman benzersiz ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun ve satın almadan önce araştırma  yapın. Ayrıca, uzun vadeli bir yatırım olduğu için, yalnızca iyi bir garanti ile desteklenen tanınmış üreticileri ve ürünleri göz önünde bulundurun.
Yalnızca sizin gibi kişilerden yüksek puan alan en çok satan ürünleri dahil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çünkü çoğu insan bir ürünü beğenirse, beğenme şansınız da yüksektir.
İyi şanslar ve Yeni Havuz Robotunuz ile eğlenceli temizlikler dileriz!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.