En İyi Havuz Pompaları

16-03-2021 18:25
En İyi Havuz Pompaları

En iyi Havuz Pompası Markaları Hangileridir?

Havuz sirkülasyon sisteminin kalbi pompadır, bu nedenle sahip olduğunuz havuz türü için en iyi havuz pompasına sahip olmanız çok önemlidir . Pompa, havuz ekipmanınızın en önemli görevine sahiptir çünkü pompa doğru çalışmıyorsa, diğer ekipmanların çalışması hiç bir işe yaramayacaktır.

İlk bakışta sonsuz sayıda havuz pompası marka ve modeli olduğu için doğru olanı bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, havuzunuz için en iyi havuz pompasına sahip olduğunuzdan emin olmak için, kullanım ve kurulum kolaylığı, verimlilik ve çalışma gürültüsü gibi özellikler açısından yüksek puan alan en çok satan yedi ürünü sizler için araştırdık.


Neden Havuz Pompasına İhtiyacınız Var?

Diğer havuz aksesuarlarında olduğu gibi havuz pompası, yüzme havuzunuzun işlevselliğini ve ömrünü garanti eden hayati bir bakım aracıdır. Aşağıda neden havuz pompasına ihtiyacınız olduğuna dair birkaç örnek verilmiştir.


1-Sürekli Sirkülasyon Yapan Su

Bir havuz pompası çalıştığı sürece suyu sürekli sistemde dolaştırır. Bunu yaparak suyun uzun süre hareketsiz kalmamasını ve kimyasalların su içinde daha iyi hareket ederek çözünmesini sağlar. Tüm bunların sonunda havuz  pompası, havuza tekrar girmeden önce gerekli sistemlerden (filtre, ısıtıcı ve klorlayıcı) sirkülasyon yaptırdığı için, su etkin bir şekilde sterilize edilir.


2-Havuzu Temiz Tutmak

Kaliteli havuz pompaları yalnızca suyu devir daim ettirmekle kalmaz, aynı zamanda havuzunuza düşen bitki yaprakları  vs. diğer kalıntıları da filtreler. Yüzeydeki yaprak v.s veya vakum yöntemi  ile alınan  tabandaki kalıntıların tamamı havuz pompası süzgeç sepetine gelir. İyi bir havuz pompası, havuzun bakımını daha da kolay bir iş haline getirmek için temizleyebilmek için ulaşması ve açılması kolay bir sepete sahiptir. Kalıntıların toplandığı bir yer olmasının ötesinde, bu işlem havuzunuzdaki kimyasalların daha yüksek bir verimlilikle çalışmasına yardımcı olur.


3-Daha Az Bakım

Yüzme havuzu pompası yok ise veya arızalandığı zaman , hızlı bir şekilde su kirlilikleri oluşabilir ve kimyasallar devir daim olmadığı için durgun kalabilir. Bu durumları düzeltmek zaman alıcı hale gelebilir. Uygun bir havuz pompası ile havuzunuzu çok sık temizlemenize veya kimyasalları sürekli olarak yeniden kullanmanıza gerek kalmaz.


En İyi Havuz Pompası Modelleri

1. Nozbart Şirin Seri 1 Hp Havuz Pompası

% 100 Yerli ve Milli olan Nozbart markası,1985 yılında kurulmuştur. Bugün yüzme, süs havuzu, atık su arıtımı ve her nevi akışkan transfer hatlarına yönelik plastik; pompa, küresel vana, kelebek vana, çekvalf, rakor, filtre, fittinsgler dâhil olmak üzere bütün tesisat bağlantı elemanlarının ve ekipmanlarının tasarımı, imalatı ve satışı konusunda ülkemizin lideridir. 

Nozbart Şirin serisi 1 Hp Havuz Pompası, Tüm havuz pompaları gibi kendinden emişlidir.

Normal yüzme havuzu suları haricinde, Deniz suyu ile de çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. 

Maksimum 56 dBA çalışma sesi ile süper sessizlik şampiyonu  

2850 devir/dakika ile rakiplerine oranla yüksek performans ve etkin temizlik sağlar.

Şeffaf kapağı sayesinde içindeki kalıntı miktarlarının gözetlenmesi ve gerektiğinde de, Ulaşması ve temizlemesi kolay, Ön filtreye sahiptir. 

 
 
nozbart-havuz-pompalari
 
 
nozbart-havuz-pompalari-fiyatlari 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Nozbart Şirin Seri 1 Hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz.

Tamamiyle yerli bir üretimdir. Aynı zamanda uygun kullanım koşullarında üretici tarafından Koşulsuz 2 yıl garanti kapsamındadır.


Gemaş Streamer 2010 1 hp Havuz Pompası

% 100 yerli Gemaş markası, 1993 yılından beri kurulduğu günden bu güne kadar, ana iştigal alanı olan, yüzme havuzu malzemeleri ve kimyasalları üretimi ve satışını yapmaktadır. Türkiye pazarındaki pastanın önemli bir bölümünü ele almıştır ve de ürettiği ürünleri 45'den fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Gemaş Streamer 2010 1 HP Havuz Pompası, havuzunuzu temiz tutmak için sessiz, etkin bir çözüm sunar. Korozyona dayanıklı bir yapıya sahiptir ve paslanmaz Aısı 316 çelik motor mili, ürüne daha uzun bir ömür sağlamak için termoplastik bir gövdeye sahiptir. 

40°lik döndürme hareketi ile kolay açılıp kapanan, Çatlamalara karşı kimyasal dayanımı yüksek şeffaf "Xylex" kapak seçeneği.

Benzerlerinden çok daha geniş, söküp takması  ve temizlemesi çok kolay, 4,5 L ön filtre sepeti.

 

gemas-havuz-pompalari
 
 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Gemaş Streamer 2010 1 hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz.

Tamamiyle yerli bir üretimdir. Aynı zamanda uygun kullanım koşullarında üretici tarafından 2 yıl garanti kapsamındadır.


3. Astral Victoria Plus 1 Hp Havuz Pompası

Modern bir dizayna sahip Astral Victoria Plus 1 Hp Havuz Pompası, yüzme havuzları, süs havuzları ve çocuk havuzlarında sık olarak kullanılır.

Saatte 16,000 l/h su devir daimi sağlayan bu ürün, aynı zamanda  0,78 Kw/h gibi düşük bir enerji tüketimi sağlar.

IP 55 motor koruma sınıfına sahip  olan  bu havuz pompasının, Motor mili AISI-316’dan imal edilmiştir. Son derece sessiz çalışır. 

Geniş ön filtre sepeti sayesinde kullanıcıllarına, temizlik ve bakım açısından büyük kolaylık sağlar.

 

astral-havuz-pompalari
 
 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Astral Victoria Plus 1 Hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz.

Üretim yeri İspanya olan ürün, Türkiye'de ithalatçısı olan firma aracılığı ile pazarda yerini almıştır. Garanti süresi her ne kadar 2 yıl olsa da, olası bir onarım gerektiren veya hata durumunda üründe,  garanti dahili bir işlem yapılması neredeyse mümkün değildir. Bu noktada nacizane fikrim ithal ürün olmasına kanmayın ve garanti konusunda sorun çıkarmayan markalar ile çalışın.


4. Saci Optima 1 Hp Havuz Pompası

 Pompanın gövdesi ve fanı polipropilendir. Havuzdaki kimyasallara karşı oldukça dayanıklıdır. Termoplastik reçineden üretilmiş Noril Fana sahiptir. 

 Pompa ayakları alüminyum destekli, Mekanik Salamastra AISI 316 ve karbonseramiktir. 

AISI 316 paslanmaz çelik mile ve aynı zamanda  AISI 304 civatalara sahiptir.

Standart eşzamansız motor, IP 55 koruma, 2,850 rpm devir hızı ve F sınıf yalıtım.

 Geniş ön filtreli, kendinden emişli havuz pompaları. Mükemmel hidrolik performansları ile çok geniş süzme kapasitesine sahiptir. Şeffaf polikarbonat kapağı sayesinde ön filtre sepet kontrolünü ve temizliğini kolaylaştırmaktadır. Büyük ölçülerde ön filtre sepetine sahiptir.

 

saci-havuz-pompalari-fiyatlari
 
 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Saci Optima 1 Hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz

Üretim yeri İspanya olan ürün, Türkiye'deki ithalatçı firma aracılığı ile pazardaki yerini almıştır.

Garanti süresi 2 yıldır.


5. Kripsol Ondina Model 1 Hp Havuz Pompası

Kripsol,kendinden emişli motor, 65 m3'e kadar su kapasiteli havuzlar için ideal bir seçimdir.

Pompa gövdesi Enjeksiyon termo plastikten imal edilmiştir. Fiberglass takviyeli noryl pompa fanı ve AISI 303 paslanmaz çelik burca sahiptir.

Üstten bakınca Polycarbonate şeffaf ön filtre kapağı sayesinde, Enjeksiyon plastikten imalatı yapılmış, beyaz renkli büyük bir ön filtre sepetinin içindeki kalıntıları gözlemlemek çok kolaydır.

% 3 oranındaki tuzlu sularda kullanım için onaylanmıştır. AISI 304 kalite paslanmaz çelik kapak civataları ve o-ringe sahiptir.

Saatte 17.2 m3/h debisi ve 2850 rpm devir hızına sahip bu ürünün, üzerinde çeşitli sebeplerden zorlanması sonucu, motorun yanmasını önleyen dahili aşırı yük koruması mevcuttur.

 

kripsol-havuz-pompasi-fiyatlari
 
 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Kripsol Ondina Model 1 Hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz

Üretim yeri İspanya olan ürün, Türkiye'deki ithalatçı firma aracılığı ile pazardaki yerini almıştır.

Garanti süresi 2 yıldır.


6. Water Fun Senkron1 Model 1 Hp Havuz Pompası

Özel amaçlı bireysel villa havuzları için tasarlanmıştır.

Bu modeli 80 m3'e kadar su kapasiteli havuzlar için öneriyoruz.

AISI 316 paslanmaz çelik mil yapısına sahiptir, Yüksek verimli, Süper sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür.

Farklı sebeplerden dolayı, Aşırı ısınmaya karşı koruma rölesine sahiptir ve motorun yanmasını engeller.

Şeffaf gözetleme camı ve ergonomik ön filtre kapak anahtarı vardır.Bu sayede kolaylıkla kapağı açarak gerekli müdahaleyi hızlı ve basit bir şekilde yapabilmenizi sağlar.

Saatte 20,4 m3/h debiye sahip waterfun havuz pompası, Tuzlu havuz sularında kullanılması uygundur.

 

waterfun-havuz-pompasi-fiyatlari
 
 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Waterfun Senkron1 Model 1 Hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz.

Üretim yeri Çin olan ürün, Türkiye'deki ithalatçı firma aracılığı ile pazardaki yerini almıştır.

Garanti süresi 2 yıldır.


7. Smp 1 Hp Havuz Pompası

Termoplastikten imal  pompa Gövdesi ile,Paslanmaz Çelik Mil ve Çok Sessiz Çalışma özelliğine sahip Smp Havuz Pompaları; SPA Merkezleri, Yüzme Havuzları, Süs Havuzları, Masaj Havuzlarında kullanılır.

Küçük ve orta büyüklükteki ev havuzları için ideal olan ve çok uygun fiyatları ile ekonomik grupta yer alan SMP Havuz pompası, kalitesi ve uygun fiyatı ile uzun yıllar havuzunuzun sirkülasyon ihtiyacını karşılayacaktır. Bununla birlikte, uygun bir tahliye tapasına sahiptir. Aynı zamanda Elle Kolay Sökülebilen şeffaf Filtre Kapağı, kaliteli bir sepet süzgeci vardır ve filtre sepetinin temizlenmesi yeterince kolaydır.

 

smp-havuz-pompasi-fiyatlari
 
 
 

Daha detaylı bilgi ve Satın Alma için Smp 1 Hp Havuz Pompası incelemesi yapabilirsiniz.

Üretim yeri Çin olan ürün, Türkiye'deki ithalatçı firma aracılığı ile pazardaki yerini almıştır.

Garanti süresi 2 yıldır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.